Qipao Kft.

  Székhely: H-1115 Budapest, Bártfai u. 45. 8/26 (székhelyünk boltként nem üzemel)

Tel.: +36 70 2126707

E-mail: megrendeles@qipao.hu

 


1. Megrendelését az alábbi e-mail címen tudjuk fogadni: megrendeles@qipao.hu

2.      Az e-mailben az alábbi adatokat kérjük megadni:

Megrendelő neve:

Telefonszám:

Átvétel módja: személyesen (Kelenföld p.u.) vagy postázva (elsőbbségi, nem elsőbbségi, értékbiztosítva)

Postázási cím (amennyiben a postázást választja):

Megrendelt termék megrendelési száma illetve mérete + rendelt mennyiség:

pl: 1 db BRZMHBFT38

A méret kiválasztásánál felhívjuk figyelmét, hogy a kínai méretezés eltér az európaitól, ezért ha még nem vásárolt tőlünk, kérjük rendelés előtt lépjen velünk kapcsolatba, hogy ki tudjuk választani az Önnek megfelelő méretet. Ehhez kérjük küldje el e-mailben (info@qipao.hu) a következő paramétereit: mell, derék, csípő.

3.      Megrendelését 48 órán belül e-mailben visszaigazoljuk. A válasz e-mailben pontosan leírjuk a vásárlás további menetét (megrendelt termékek, Ön postázási adatait, utalandó összeg, bankszámla szám). Amennyiben megrendelésével kapcsolatban probléma merült fel (pl.: nincs éppen készleten az Ön méretében a kívánt áru), úgy munkatársunk felveszi Önnel telefonon vagy e-mailben a kapcsolatot.

4.      Miután jóváírják a számlánkon a vételárat, 24 órán belül postázzuk a megrendelt terméket az Ön által igényelt módon.

5.      Amennyiben a megrendelésben a személyes átvételt jelölte meg, úgy munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot tudjanak egyeztetni. Az árut átvenni személyesen egyenlőre csak Budaörsön, hétközben: 8.00-18.00 között lehet egyeztetett időpontban.

 

Amennyiben valamilyen kifogása van a megrendelt termékkel kapcsolatban,  úgy a 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet értelmében az áru kézhezvételét követő 8 napon belül elállhat a szerződéstől és visszakapja az áru vételárát a posta költség nélkül. Reklamációját kérjük írásban küldje el részünkre az alábbi címek valamelyikére: qipao@qipao.hu vagy QIPAO Kft. Vételárat csak akkor áll módunkban visszafizetni, ha a terméket visszapostázza címünkre! A cseréből adódó posta költséget a vevő fizeti.

 

 

 

 

 

 

A postai díjak 1 db termékre vonatkoznak, több ruha megrendelése esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot (info@qipao.hu).

mini ruha vagy blúz

Elsőbbségi levélként + ajánlva + postai értékbiztosítva + buborékos borítékba csomagolva:1.900,-Ft

hosszú ruha vagy blézer

Elsőbbségi levélként + ajánlva + postai értékbiztosítva + buborékos borítékba csomagolva:    2.000,-Ft

Utánvételes lehetőség: (db számtól függetlenül)

Bármely termék 20.000,-Ft-ig értékbizto- sítva, START csomgaként 2.100,-Ft

Bármely termék 20.001-50.000,-Ft-ig értékbiztosítva, START PLUSZ csomgaként, 1 napos garanciával(posta): 2.500,-Ft

Amennyiben a vásárlást követő 1 hónapon belül újabb megrendelést küld részünkre, úgy a teljes vételárból 5 % kedvezményt adunk.

25.000,-Ft feletti vásárlás esetén pedig a posta költséget átvállaljuk.